border

Tjänster

Här kan du läsa om våra olika tjänster som vi erbjuder. Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss.
Du når oss på:

070-752 67 34
info@katrineholmstak.se


Byggarbeten

Vi har erfarenhet av olika typer av byggprojekt och har arbetat med det mesta inom branschen. Vi håller god byggkvalité och hjälper dig gärna. Du kanske har en idé eller en ritning på en förändring av ditt hus eller din lägenhet. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just dig och dina önskemål.


Takläggning

Vi har en solid kompetens och erfarenhet när det gäller montage av exponerade tak och tätskikt, både vid nybyggnation och renovering. Vi lägger tak under hela året i all slags väder och erbjuder tjänster för alla typer av byggnader.


Takförvaltning

Vi hjälper dig att ta hand om ditt tak. Inspektion och underhåll är en förutsättning för ett taks funktion under lång tid. Vi gör underhåll på alla typer av byggnader.

Med enkelt underhåll och förebyggande åtgärder kan du undvika kostnader och drastiskt förlänga takets livslängd. Vi kan tak, vi har erfarenhet av att se fel innan de uppstår, och vi kan rekommendera åtgärder innan de blir en dyrbar kostnad.